Installatietechniek wat is dat?

Installatietechniek is een breed vakgebied dat draait om het samenstellen van componenten tot een technisch functioneel geheel en is onmisbaar in onze samenleving. Dit begrip is zo gewoon geworden, dat wij het in ons dagelijkse leven vaak niet meer zien. Maar hoe wij ons voortbewegen, communiceren, werken en ontspannen is allemaal mogelijk gemaakt dankzij efficiënt ingerichte technische installaties. De term is te verdelen onder installatietechniek E en installatietechniek W.  

Wat is het verschil tussen installatie E en W?

De E staat voor elektriciteit en de W voor werktuigbouwkundig. Technische installatie E is dus eigenlijk elektrotechniek. Installaties in een gebouw zoals riolering, sanitair en klimaatinstallaties, zoals verwarming en airco vallen onder technische installatie W.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elke dag weer bewijzen onze medewerkers dat hun liefde voor techniek in combinatie met klantgerichtheid de meest tevreden klanten oplevert. TTN B.V. werkt dagelijks aan zowel grote als kleine installaties in de utiliteit- en woningbouw. Dit doen we van beginfase tot oplevering. Ook voor het onderhouden van diverse installaties bent u bij Totaal Techniek Nederland B.V. aan het juiste adres, zowel particulier als zakelijk. Hierdoor verzekeren wij u van volledige ontzorging. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige installatie of een multidisciplinaire oplossing in ontwerp en uitvoering, u mag van ons innovatieve en duurzame oplossingen verwachten met kwaliteitsproducten en dienstverlening.

Totaal Techniek Nederland B.V. neemt graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we samen met u wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.