Elektrotechniek is een breed vakgebied, waarin vooral duurzaamheid een belangrijk thema is. Elektrotechnische installaties in woningen en kantoren hebben niet het eeuwige leven. Ze kunnen natuurlijk best jaren meegaan, maar toch kan het soms nodig zijn om de installatie aan te passen. Om deze zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk dat uw elektrotechnische installatie goed verzorgd is.

Elektrotechnisch installatiebedrijf TTN B.V. is dagelijks bezig met het vernieuwen, onderhouden, uitbreiden en aanpassen van elektrotechnische installaties.

Wij verzorgen de installatie van allerlei elektrische apparaten en helpen bij het opsporen en verhelpen van storingen. Het vervangen van uw meterkast of bedrading bijvoorbeeld. Ook voor het bijmaken van een stopcontact of schakelaar of het vernieuwen van de elektriciteit kunt u bij ons terecht. Hierbij staan technische normen zoals de NEN 1010 en NEN 3140 centraal.

Een samenwerking met TTN B.V. verzekert u van een partner die volledig op de hoogte is van alle regels en normeringen. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen om bij te blijven en de nieuwste en steeds complexere technieken tot in detail te beheersen. Of het nu gaat om een elektrotechnische installatie in een gewone woning of in een kantoorpand met een uitgebreide installatie. We kunnen al uw wensen aanpassen, u staat bij ons centraal.

Voor meer informatie over onze elektrotechnische installaties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.