Bereikbaarheid is uiteraard een must voor uw bedrijf. In de moderne wereld zijn datanetwerken niet meer weg te denken. Denkt u maar aan de WiFi bij u thuis, de computerverbinding op uw werk of een pinautomaat in uw winkel. Om deze technologie optimaal te laten functioneren, vereisen zij allen een netwerkverbinding.

Onder een datanetwerk verstaan we alles wat een netwerkverbinding vereist. In de meterkast komt de hoofdaansluiting vaak binnen, waarna deze wordt herverdeeld over de woning of het kantoorpand naar de juiste ruimte(n). In een kantoorpand maken we meestal gebruik van een zogenoemde patchkast. Hierin komt de hoofdaansluiting binnen of is de hoofdaansluiting doorverbonden vanaf de meterkast. De verdeling tussen netwerkaansluitingen naar de ruimten in het pand maken we door middel van patchpanelen en switches.

Bekabelingsystemen voor netwerkinfrastructuren van bijvoorbeeld computer- en telefonie applicaties maken standaard deel uit van een elektrotechnische installatie. Een snel, betrouwbaar en overzichtelijk datanetwerk is alleen mogelijk als alle componenten voldoen aan alle normen.

Totaal Techniek Nederland B.V. heeft veel ervaring in het installeren van datanetwerken en kan voor u een veeleisend fysiek netwerk verzorgen, geheel gericht op uw wensen. Hierbij kun u denken aan utp bekabeling ( cat 5, 6 of hoger ) of glasvezelbekabeling, patchpanelen, patchkasten, KVM apparatuur, schakelmateriaal, switches en andere apparatuur. Dit doen we van modem tot eindpunt. Daarnaast zijn wij constant bezig met de nieuwste technologie en werken wij alleen met de beste kwaliteit producten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden.