TTN B.V. biedt een ruim aanbod van diensten aan op het gebied van beveiliging. Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in onder andere inbraak- en camerabeveiliging en toegangscontrole. Naast de installatie van zo’n beveiligingssysteem is onderhoud en beheer bij onze vakmensen in vertrouwde handen. Zowel particulier als zakelijk kunnen we volledig ontzorgen.

Alarmsysteem

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Het systeem zelf voorkomt vaak al inbrekers, want het systeem schrikt namelijk af. Zo kunt u met een gerust hart uw huis of bedrijfspand verlaten, wetende dat u het alarmsysteem heeft ingeschakeld.

Camerabeveiliging

Een beveiligingscamera werkt preventief, geeft u een gevoel van veiligheid en vergemakkelijkt het opsporingsproces na een eventuele inbraak. Moderne camera’s archiveren beelden op een digitale videorecorder – beelden die u via een app zelfs live op uw smartphone kunt bekijken. Zo kunt u met behulp van deze archiefbeelden snel anticiperen.

Er zijn natuurlijk veel soorten camera’s en daarom brengen wij uw wensen in kaart tijdens een eerste gesprek. Zo kunnen wij, gericht op uw wensen, een vakkundige camerabewaking realiseren.

Toegangscontrole

Een toegangscontrole is de oplossing voor als u niet iedereen toegang wilt geven tot bepaalde ruimtes. Zo kan er met dit beveiligingssysteem per vertrek aangegeven worden wie er naar binnen mag. Veelal betreft het geautoriseerd toegang geven via een pas (ook wel tag genoemd).

Waarom en toegangscontrole?

Bent u geïnteresseerd in één van onze beveiligingssystemen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-06 06 177 of ons contactformulier in te vullen.